Може ли 2 млн. българи да са се евакуирали от България, а броят на депутатите да продължава да бъде 240?

Може ли 2 млн. българи да са се евакуирали от България, а броят на депутатите да продължава да бъде 240?Може ли 2 милиона българи да са се евакуирали от България, а броят на депутатите да продължава да бъде 240.

Може ли 2 милиона да са се евакуирали, а техните житейски врагове отново да са се наточили, в очакване да бъдат избрани за депутати.

Може ли 2 милиона да са се евакуирали, сред тях децата и семействата Ви, и пак да тичате да гласувате за екзекуторите?

Може ли кандидат-депутати да имат по 16 лайка на постове във фейсбук и нулево обществено одобрение и да са на избираемо място в листите, готови да направят промените, за които мечтаете.

Може ли да ми кажете, колко от хората за които ще гласувате, знаете че са направили нещо черно на бяло за държавата, тоест работата на Сульо, Пульо и Жмульо може да се види, да се пипне и има резултат в полза на обществото.

Държавата скоро ще е само администрация. Народът евакуиран. И те започват като канибали да се самоизяждат.

bulpress tv
Loading...

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари
Източник: bultimes.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.