БАНДАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ ЗАВЗЕМА ТЕРИТОРИЯ!

БАНДАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ ЗАВЗЕМА ТЕРИТОРИЯ!Акцията в култовия бар „Кашмир” в Бургас е била заради антуража на несебърския бос Димитър Желязков-Очите. Това съобщава „Флагман“, позовавайки се на изключително информирани източници.

Разследващите са проверявали новите коли на Желязков, както и част от обкръжението му.

Полицаите получили сигнал, че Очите и хората му се намират в заведението и реагирали светкавично. Те заградили автомобилите пред и зад „Кашмир”. Заедно с боса вътре били още старите му дружки Димитър Дженков Шкетиев и Никола Маринов-Магарето. Последният също пострада при екшъна във 4 you през 2016 г.

По информация на изданието, Очите от няколко дни е на тур по бургаските заведения. Той опитвал всячески да демонстрира, че се е възстановил след стрелбата на 8-ми юни м. г. Според разследващи подобни прийоми целяли всяване на респект сред враговете на боса. Първата публична поява на Очите била на общото събрание на „Аркус” преди месец.

Loading...

Несебърският бос е на крака още от края на миналата година. Тогава той започва усилени тренировки във фитнеса и малко по малко се завръща към формата от преди стрелбата по него в Слънчев бряг. Желязков бил готов за летния сезон и искал да покаже, че няма лесно да се даде на опонентите си.
Източник:bradva.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.