ТОП СКАНДАЛ: Вижте кой е „КОЙ” НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

ТОП СКАНДАЛ: Вижте кой е „КОЙ” НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

„КОЙ” НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Чрез сложни шуробаджанашки схеми и политически наколенки, ген. Николай Петров, настоящия шеф на ВМА се превръща в модела „КОЙ” на здравеопазването.

От безисвестен доктор, редови началник на отделение до служебен министър и началник на една от най – реномираните държавни болници в страната, която е на път да унищожи. Близък до сърцето на бившия президент Плевнелиев, който го направи служебен министър, като преди това специално заради него беше направена поправка в ЗОВСРБ, действащ военнослужещ да може да заема пост в политически кабинет.

Така започна неговия възход…
Той продължи стремглаво с подкрепата на БСП, която го окичи с генералска звезда по време на кабинета Орешарски.

В рамките само на година и с благоговението на своя покровител „Чехльо” се окичи с още една генералска звезда и твърде съмнително, извън всякакви законови рамки стана професор, та чак и „член кореспондент”, но за какви научни трудове е тема на друга статия.

bulpress tv

Разбира се всичко това става с подкрепата на сложна схема от роднино-приятелси кръгове.
Главната сестра на ВМА, г-жа Дякова не е случайна.
Тя е съпруга на съветника по сигурност и отбрана на бившия президент, а и на настоящия бр.ген. Дачо Дяков, който е роднина на бившия военен министър от първото правителство на ГЕРБ, Аню Ангелов и съвипускник на най-известния физкултурник в държавата Цветан Цветанов.

Това е генерала, който не е завършил военно училище,а военния факултет на ВИФ. На ген.
Петров не са му чужди финансовите схеми, които запълват освен неговите банкови сметки и тези на семейството му, и тези които трябва да захранят съответната партия, която е на власт, за да оцелее и той.

Добра ученичка се оказа собствената му дъщеря, която на „преклонната” възраст от 21 год. от ПР на Москов се превърна в сивия кардинал на Министерство на здравеопазването, като стана началник кабинет на Москов, за да може по – добре да сработват схемите на нейния любим и баща на детето, което очакват Явор Цонев, скрит собственик на фирма „Ортопеди” ЕООД, която има два договора сключени с бъдещия свекър на стойност 1 177 731 лв. всеки, без да се броят тези сключени с другите болници с благословията на Москов. Но трябва да има парички за детето и за оцеляването на дядо му на високия пост, че без парички и само с наколенки не се получава, предстои предизборна кампания, тя с нещо трябва да се плаща, а ВМА е една много удобна хранилка…ген. Николай Петров,

Loading...

За конфликта на интереси няма да го коментирам, той е ясен, но когато си със силните на деня, той не важи, както и законите, нали си имаш закрилници, които те пазят, а ти им изкарваш парички, всичко е по реда си. Важното е да източим здравеопазването, пък хората да мрат!!!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.