Нина Добрев направи странно изказване за България

Нина Добрев направи странно изказване за България

В България чувствам огромна любов от всички, обяви родната звезда в Холивуд Нина Добрев в интервю. Тя разкри, че й е трудно у нас, защото на всеки сантиметър я спират и хвалят.

„Почти всяка година се връщам, за да видя баба и дядо. Нещата не са се променили много с годините. Така е и в Торонто. Но се вижда, че страната се преобразява и то по красив начин“, продължи звездата от „Дневниците на вампирите“.

„Знам малко неща за България, но там има много талантливи хора. Аз съм една от малкото, които са успели в развлекателната индустрия, но усещам всеки път колко това значи за останалите“, продължи Нина в Хонг Конг.

Хубавицата разкри, че стои далеч от изкушенията в Холивуд. „Аз съм бебе там. Обичам да стоя у дома. Да гледам филм. Често стоя и в кухнята. Научих се да готвя и събирам приятели, за да ги радвам с маднжи. Е, харесват ми и партитата, срещата с хора. Предпочитам обаче да спя в леглото си и да разпускам“, заяви Нина.

Loading...

Звездата не крие, че харесва пътешествията, които й се отдават покрай кариерата. „Обичам да откривам нови култури. Светът е много голям. Бали обаче е моето място номер 1. Изпълнено е с духовност“, завърши аткрисата.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.