ЗРЕЕ ТОП СКАНДАЛ С РУСИЯ + ВИДЕО

ЗРЕЕ ТОП СКАНДАЛ С РУСИЯ + ВИДЕО
БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ ЗАБЪРКА ТОП СКАНДАЛ

СЕРГЕЙ ЛАВРОВ Е БЕСЕН НА БЪЛГАРИЯ !
ВИЖТЕ КАКЪВ СКАНДАЛ СТАНА +ВИДЕО

Скандал назрява в българо-руските отношения и самият Сергей Лавров поиска информация от българският журналист Борис Анзов !

Това се случва на годишната конференция в Червеният дворец, в която на въпроси на емблематични журналисти от световен ранг отговаря Сергей Лавров !

Там българският журналист от „Медия Мост България“ и Bulpress.bg зададе въпрос, който шокира руският министър на външните работи !

Въпросът бе за състоянието на руските паметници на територията на България !
Борис Анзов информира Сергей Лавров, че паметниците не са в добър вид и дори до някои е стигнал с МАЧЕТЕ, а Сергей Лавров бе възмутен и веднага поиска да му се предадат материали за това !ТОП СКАНДАЛ С РУСИЯ

По-късно Самият Лавров заяви, че поддържането на тези паметници е акт на българо-руско споразумение и задължение на двете страни, но става ясно, че българската държава е меко казано неглижира своите задължения спрямо родовата памет и собствената си история !
Лавров напомни за приносът на Русия в исторически план за миналото на България !

А от самият репортаж става ясно, че нашата държава е абдикирала от задълженията си и не само по този въпрос! Въпросът ни е трябва ли правителството ни да бъде въвлечено в поредният международен скандал и да се излагаме като народ и нация или сме неблагодарни за това, което Русия е направила за нас ?

Вижте видеото, в което Борис Анзов ни предостави благодарение на „Медия Мост България“ и Bulpress.tv!

Ние Ви показваме поредният бъдещ скандал, ако държавата не си вземе поука и незабавно не направи нещо по въпроса !

Loading...

Сергей Лавров отговаря на въпросите на Борис Анзов 2017

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ !!!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.