Нови подробности за мистерията с изчезналата Даниела: Eто какво разкриха за нея от дома за сираци (ВИДЕО)

Нови подробности за мистерията с изчезналата Даниела: Eто какво разкриха за нея от дома за сираци (ВИДЕО)Даниела е от децата с тежка съдба и история. Тя дойде при нас твърде късно, когато нещата вече не могат да се повлияят

За нас Даниела е в неизвестност от началото на декември, когато по надлежния ред е обявена за издирване и очакваме информация от съответните органи какво се случва с нея. Това заяви директорката на дом „Майка Тераза“ в Пловдив в ефира на Нова телевизия.

„За нас е по-притеснително това, че пълнолетен я задържа – той трябва да е наясно каква отговорност носи и, че трябва да информира органите какво се случва. Аз лично не го познавам човека.

Докато е живеела при 28-годишния, ние нямахме информация къде се намира тя до вчера и през това време я издирвахме. Никой не дойде да я потърси“, добави тя.

„Има случаи, когато Даниела е напускала къщата без позволение, но това е нормално за деца с тежка съдба. Ние ги наричаме деца, които толкова много са преживели, че няма какво да губят. Не смея да правя предположения къде е, но се надявам да е добре и скоро да разбере, че я очакваме и сме загрижени“, каза още директорката.

Както БЛИЦ съобщи, 28-годишен пловдивчанин вчера разлепи обяви, че 17-годишна пловдивчанка е била отвлечена с автомобил от центъра на Пловдив в понеделник вечерта.

bulpress tv

Някакъв мъж попита дали имаме огънче и Дани се приближи до него да му даде запалката. Тогава от колата изскочиха двама мъже и я блъснаха на задната седалка, разказал той.
Източник: blitz.bg

Loading...

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.