Страховита мистерия с красивата Даниела, отвлечена в Пловдив!

Страховита мистерия с красивата Даниела, отвлечена в Пловдив!Надявам се Даниела да бъде открита по най- бързия начин и да се върне в защитеното жилище, коментира директорът на Дом „Майка Тереза“ Недка Петрова, цитирана от trafficnews.bg

Както БЛИЦ съобщи, 28-годишен пловдивчанин вчера разлепи обяви, че 17-годишна пловдивчанка е била отвлечена с автомобил от центъра на Пловдив в понеделник вечерта.

Запрян Стоянов е размножил снимки на момичето с надпис „Издирва се“. От полицията са започнали издирване на момичето.

„Не знам защо този човек не е подал сигнал в полицията или на 112 вместо да лепи обяви. Моето лично мнение, че трябва да се потърси отговорност на този човек , първо защото той не е съобщил, че непълнолетно лице е живяло в жилището му и второ, че не е действал по законовия ред“ коментира директорката.

Loading...

Според г-жа Петрова социалните служби са работели много активно с момичето. „Децата, които идват при нас, в повечето случаи са преживели тежки лични драми, имат поведенчески проблеми и с тях трябва да се работи дълго и търпеливо. В повечето случаи успяваме да се справим, случаите като този на Даниела са редки“ коментира още тя.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.