ЕМОЦИОНАЛНА ИЗПОВЕД! Митко Щерев проговори за отношенията си с Лили Иванова

ЕМОЦИОНАЛНА ИЗПОВЕД! Митко Щерев проговори за отношенията си с Лили ИвановаДлъжник съм на Господ, защото ми е дал талант да работя като музикант. Радостен съм, че много хора в България харесват моите песни и идват на концерти да ги слушат.

Всъщност съм един щастлив човек. Това каза пред телевизия „България он ер” Митко Щерев, който преди дни навърши 71 години.

Композиторът си припомни как за първи път е видял акордеон в сиропиталището в Ямбол и оттогава животът му е свързан с музиката.

„Там беше хубаво, защото в къщи нямаше добри условия да живот, ходих на уроци по музика, на народни танци и така започнах кариерата си“, спомня си Щерев.

Той бе категоричен, че му тежи скарването с Лили Иванова. „Не ми е приятно, казвам си защо така стана. Тя е голям професионалист и всеки, който е работил с нея ще го каже .

Искам да си оправим отношенията и мисля да предприема стъпки”, призна той и посочи, че е готов да изпрати свой представител за среща с примата на родната естрада.

Loading...

Според Митко Щерев, да работиш със звезди като Лили Иванова и Емил Димитров е голямо удоволствие. Той си припомни как е направил аранжимента на песента на Емил „Моя страна, моя България“ и не е очаквал тя да стане хит.
Източник: pik.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.