Мъж бере душа заради кофа с л@йна !

Мъж бере душа заради кофа с л@на !
Дежурна оперативна група на МВР е извършила е оглед на л@йната и е образувано досъдебно производство.
Мъж заля кола с лайна, пребиха го зверски !
Бруталните екшън сцени в Северозападна България съвсем не са рядкост и често предизвикват възмущението на хората от други части на страната. Понякога обаче проявите са толкова фрапиращи, че няма как да не ни бъде лепнат етикета Дивия Северозапад!

Подобна шокираща случка, завършила трагично, се е разиграла вчера в Бойчиновци. Изглежда чувството на беззаконие все повече вирее сред хората и те вече смятат, че могат да направят всичко и да им се размине. Не винаги обаче се получава така…
В това се е убедил криминално проявеният и осъждан Симеончо Н. на 58 години. Вчера пред дома си на улица „Пионерска“ в градчето изпеченият бандит решил да направи мръсно на свой комшия… буквално! Престъпникът напълнил кофа с фекалии и я лиснал върху колата му.

Наглостта на Симеончо обаче не спряла дотук. Мъжът грабнал бухалка и нахълтал в имота на съседа си Любомир Г. на 52 години. Между двамата комшии се разразил лют скандал, като натрапникът дори заплашил стопанина с убийство. Страстите ескалирали и двамата започнали да се налагат. В крайна сметка по-младият мъж надделял, взел бухалката и започнал да млати.

Заради шокиращите си постъпки Симеончо си изпатил жестоко. Той е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана. Мъжът обаче изпаднал в кома и след преглед медиците го оставили за лечение в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение към хирургията. В момента животът му е в опасност, като лекарите правят всичко възможно да го стабилизират.
Любомир също е прегледан в Спешния център, но медиците преценили, че състоянието е достатъчно стабилно, за да бъде тикнат в ареста за 24 часа. Миризливото местопроизшествие е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.
Между Симеончо и семейството на съседа му Любомир от години тече истинска война, разказват местни жители. Преди година след скандал с комшиите си Симеончо закла козле на двора си с викове „Така ще ви изколя и вас!” и бе арестуван.

Loading...

Хора от Бойчиновци смятат, че агресивният мъж има психични проблеми и трябва да бъде лекуван преди някой да пострада от атаките му.
Източник: bulnews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.