Путин ще получи новата си лимузина през 2018 г.

Путин ще получи новата си лимузина през 2018 г.
Владимир Путин ще блесне с нова ЛИМУЗИНА ВИЖТЕ Я !

Машините от проекта „Кортеж” вече преминават краш-тестове
Новата руска лимузина, предназначена за политическия елит на страната, ще бъде предадена на президента Владимир Путин през 2018 г. Това съобщават медиите в Русия, които цитират министъра на промишлеността и търговията Денис Мантуров.

По думите му проектът, носещ името „Кортеж”, е в напреднала фаза, като вече са готови 4 типа машини – представителна лимузина, седан, всъдеход и миниван. Първата серия превозни средства ще бъде произведена в края на 2017 или началото на 2018 г.Путин

„Предвиждаме всички изпитания, нужни за получаване на сертификат на новите автомобили, да приключат до края на 2017 г. В момента се провеждат краш-тестове на лимузината и седана”, обясни Мантуров.Путин

Министърът разкри, че автомобилите от проекта „Кортеж”, в това число и бронираните лимузини, ще бъдат достъпни и за обикновените граждани, стига те да могат да си ги позволят. Цената на автомобилите, които ще бъдат оборудвани с двигатели на Porsche, ще бъде доста сериозна.

Предвижда се през 2018 г. да бъдат произведени общо 200 автомобила, като половината от тях ще излязат на пътя, а останалите ще бъдат резерв. През 2020 г. производството ще се увеличи на 4000 бройки, като вече се водят преговори с няколко министерства, които проявяват интерес към превозните средства от проекта.

Loading...

Снимки: hexxen.ru Източник: automedia.investor.bg
Ние от topscandal.info се надяваме, че сме Ви били полезни !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.