ПЛЕЙМЕЙТКАТА АСЯ СМЕНИ РЪПЪРА КРИСКО С БОКСЬОР

ПЛЕЙМЕЙТКАТА АСЯ СМЕНИ РЪПЪРА КРИСКО С БОКСЬОР
Този ли е новият ти, за когото чух? Това се питат фенове на плеймейтката Ася Капчикова, които видяха нейни снимки с младия, хубав и богат любител на силните усещания Кристиян Дончев. Бившата на рапъра Криско обяви, че два месеца след като се раздели с него, вече има нов мъж.

„Има човек в живота ми, който преобърна цялата ми представа за мъжете – в положителния смисъл на думата. За първи път виждам мъж, който знае как да се държи, и е такъв, какъвто трябва да бъде. Галантен и мил е. Просто е различен“. Това каза вчера бившата Крисковица пред bTV, говорейки за новата си връзка. Тя отказа да разкрие името на актуалния си любовник, но според информация на „Всеки ден“ името му е Кристиян Дончев.

Той е спортист – занимава се с бокс, но си пада по всякакви екстремни преживявания и в същото време е любител на луксозния начин на живот. По тези две черти напълно се припокрива с „Мис Плеймейт 2016″.

Освен всичко друго, момчето има стабилен финансов гръб. Запознати разказват, че не се скъпи за глезотии. „Кристиян кара хеликоптер ей така, за кеф, пътува до всевъзможни екзотични дестинации, има скъпа кола и още по-скъп мотор. Той си позволява неща, които не всеки средностатистически хлапак може да си позволи. Крие с какво се занимават родителите му, но е ясно, че имат пари и угаждат на всичките му прищевки“, шушукат познати на Ася.

Според близки до плеймейтката тя е ударила в десетката с Дончев, тъй като „галантното отношение“, което описва, се изразявало в плащане на всичко, което си пожелае – от фризьор и закуска в скъп ресторант до скачане с бънджи и каране на джет, които не се харесват на всяка плеймейтка, но на тази са й любими. „Той удовлетворява потребностите й за екстремен начин на живот. Откакто се събраха, все скитосват. Я ще скачат с парашути, я ще карат джетове. Въпреки че Ася крие дори от най-близките си приятели какви са отношенията им, е ясно, че спят заедно“, споделят нейни колежки. Те често я взимат на подбив зад гърба й, че може би си избира гаджетата по имена – след рапъра Криско сега е с Кроско Боксьора.

bulpress tv
Loading...

Мис Плеймейт е категорична, че се е разделила с добро с рапъра, но не усеща липсата му. „Няма как да ми липсва човек, с когото всичко вече е приключило. Той не е част от живота ми и щом така е станало, така е трябвало“, коментира Капчикова.
Източник:znews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.