И Памела Андерсън се замисли за руско гражданство

И Памела Андерсън се замисли за руско гражданство
Сексимволът на 90-те Памела Андерсън заяви, че сериозно се интересува от получаването на руско гражданство и не изключва за себе си такава възможност. Имам канадски и американски паспорт. Защо да не получа и руски, каза блондинката по време на пресконференция в Москва за опазване на редките животни.

Актрисата е там в качеството си на член на Международната фондация за защитата на животните (IFAW). Андерсън каза още, че наистина ѝ харесва престоят в Русия.

Тя разкри, че има руска жилка по линия на майка си

„По тази причина чувствам нещо общо с хората и с културата. Харесва ми, че руснаците обичат да докарват нещата до край“, отбеляза още тя.

Loading...

Памела Андерсън не е първата известна личност от световния шоубизнес, която иска да получи руско гражданство. През ноември тази година Владимир Путин подписа указ за даване на гражданство на американския актьор Стивън Сегал. Преди това граждани на Русия станаха още актьорът Жерар Депардьо, боксьорът Рой Джонсън-младши и др.
Източник:frognews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.